Aktuality - Poliklinika Hůrka

Vánoční dárky pro celou rodinu přímo z naší lékárny

Balíčky kvalitní dermokosmetiky nebo potravinových doplňků patří k vánočním dárkům, které potěší každého. Krásně vypadají, jsou praktické a v Lékárně Poliklinika Hůrka je navíc koupíte za výhodné ceny. Zde je několik tipů na nejoblíbenější dárková balení, se kterými rozhodně nešlápnete vedle.

dárek z lékárnyPrvotřídní péče o pleť ve výhodném balení

V předvánoční akci 2+1 zdarma nyní seženete produkty od francouzských značek Bioderma a Nuxe. K nákupu Bioderma dostanete do vyprodání zásob i kosmetickou taštičku zdarma.  Akce platí na celý sortiment, tedy na přípravky na čištění pleti, ale i tělové oleje, parfémy a mnoho dalšího. Podobně zajímavou nabídku má i výrobce La Roche Posay, u které také získáte třetí a to nejlevnější výrobek zdarma. Velmi tedy doporučujeme vyzkoušet nové tělové mléko Lipikar Urea, které zvláční a hydratuje i drsnou nebo ekzematickou kůži.

A pokud jde o dermokosmetiku pro velmi suchou pleť, nesmíme zapomenout ani na značku CeraVe, která patří mezi ty nejoblíbenější.

vánoční lékárenská nabídkaŠampony, tělové krémy a další produkty

Z vlasové kosmetiky jsou novinkou náplně (refill balení) šamponu Dercos od Vichy, které si zamiluje každý milovník Vichy, kdo se snaží žít udržitelně. Přírodní šampony od značky Klorane jsou taky v akci 2+1.

Nechybí ale ani luxusní péče. Jedním z nejprodávanějších dárků pro letošní Vánoce je sada tělových olejů a parfému od Nuxe, která má opravdu nádherný design a příjemnou vůni také teď nově i Neroli. Tento měsíc dokonce k nákupu dárek - Nuxe svíčka.

Kloubní výživa

Vděčným dárkem pro rodiče a prarodiče je kloubní výživa. Letos bychom ale kromě dobře známého produktu GS Condro a Condro Diamant rádi doporučili i novinku Orthomol Arthroplus. Tuto značku jsme do sortimentu zařadili teprve nedávno, přesto na ni už teď máme skvělé ohlasy. Není divu, jde o vysoce kvalitní německé přípravky, které jsou oblíbené i na renomovaných ortopedických klinikách. Před Vánoci se navíc prodávají za akční cenu.

Doplňky stravy pro posílení imunity

Dospělé členy rodiny můžete obdarovat některým z vánočních balení kolagenu Colafit a také Omega 3 nebo betaglukanů. Dále mohou vyzkoušet také přípravky na posílení imunity a zdravé cévy od Orthomol-u. A zmínit můžeme taky dárkové vánoční sety čajů a sirupu Naturprodukt, nebo Sonnentor.

Maminku, babičku i partnerku jistě potěší doplňky stravy Centrum v maxi balení se složením vyvinutým speciálně pro ženy. Myslíme ale i na děti, pro které máme chutný vitamín C ve formě želatinek od značky GS. Vaše nejmenší zaujmou jak roztomilým balením, tak lahodnou chutí.

Pokud ještě váháte s výběrem dárku, náš personál vám rád pomůže i s dárkovým balením produktů dle vlastního výběru.

 

Podobné články

3. 4. 2024

Akční dubnová nabídka - Lékárna Poliklinika Hůrka

25. 3. 2024

Jak probíhá měření syndromu suchého oka? Vyzpovídali jsme pro vás návštěvnici

21. 3. 2024

MUDr. Tereza Čeledová o benefitech naší gynekologické ambulance

Z ostatních klinik

5. 4. 2024

Rozhovor s MUDr. Josefem Doležalem: Chirurgie v Lípě se neustále rozvíjí

4. 4. 2024

Kdy se obrátit na praktického lékaře? Registrujeme nové pacienty!

28. 3. 2024

Přečtěte si rozhovor s novým primářem Oční kliniky JL

Nahoru