Aktuality - Poliklinika Hůrka

Jak na online objednávání léků?

Online si dnes můžete objednat téměř všechno. Výjimkou nejsou ani léky na recept, které lékaři touto formou předepisují od roku 2018. Stačí vám číslo e-receptu, připojení k internetu a během pár minut máte hotovo. Lékárna Poliklinika Hůrka navíc podporuje rezervace přes portál erecept-alphega.cz. Jak systém funguje?

Šetřete čas online rezervací

Jakmile vám do e-mailu přijde kód e-receptu, můžete objednávat. Do formuláře na webu ho vyplníte ručně, případně naskenujete QR kód. V dalším kroku vyberete přímo Lékárnu Poliklinika Hůrka, zadáte kontaktní údaje a rezervaci odešlete. Pak už jen čekáte na potvrzení formou e-mailu a SMS. Ušetříte tak čas a v mnoha případech i zbytečnou cestu. V případě online rezervace se totiž nemůže stát, že by lék nebyl skladem.

Další možnosti vyzvednutí e-receptu

Pokud se chcete pro léky zastavit už cestou od lékaře, můžete se od roku 2020 prokázat jen občanským průkazem nebo cestovním pasem. Jeden z dokladů jednoduše předložíte lékárníkovi a ten v systému najde všechny e-recepty pohromadě. V tomto případě sice nemáte 100% záruku dostupnosti, ale přesto jde o velmi rychlé a praktické řešení. V lékárně na Poliklinice Hůrka je sortiment opravdu široký a léky, které aktuálně nejsou dostupné, vám rádi objednáme.

Přijďte se přesvědčit osobně, najdete nás na Praze 13 na adrese Sluneční náměstí 2588/15.

Podobné články

3. 4. 2024

Akční dubnová nabídka - Lékárna Poliklinika Hůrka

25. 3. 2024

Jak probíhá měření syndromu suchého oka? Vyzpovídali jsme pro vás návštěvnici

21. 3. 2024

MUDr. Tereza Čeledová o benefitech naší gynekologické ambulance

Z ostatních klinik

5. 4. 2024

Rozhovor s MUDr. Josefem Doležalem: Chirurgie v Lípě se neustále rozvíjí

4. 4. 2024

Kdy se obrátit na praktického lékaře? Registrujeme nové pacienty!

28. 3. 2024

Přečtěte si rozhovor s novým primářem Oční kliniky JL

Nahoru